Contact

 

Heb je een interviewverzoek, vragen over mijn boeken of zoek je hulp bij het schrijven? Stuur mij gerust een bericht via [email protected]. Ik probeer altijd alle vragen te beantwoorden.

Aisha Dutrieux op het strand

Media

Heb je een vraag over mijn boeken of wil je een interview afnemen? Dan kan je rechtstreeks contact met mij opnemen via [email protected] of met mijn uitgever Spectrum.

 

Spreker & Columnist

Regelmatig word ik gevraagd om te spreken of om een column dan wel opiniestuk te schrijven. Dit kan gaan over de onderwerpen uit mijn boeken, mijn ervaringen en expertise als oud-rechter, maar soms ook hele andere onderwerpen. Neem vrijblijvend contact op via [email protected] om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

 

Schrijfbegeleiding

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding op je schrijfreis, of wil je je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ik sta klaar om mijn kennis en passie voor het schrijven met jou te delen. Via Schrijfplaats bied ik de volgende diensten aan:

Wil je meer informatie, heb je vragen over deze diensten of wil je direct starten met jouw schrijfavontuur? Neem contact op via [email protected].

 

Mijn boeken

Het leven noemen

'De sobere stijl, de kalme, niet woedende toon, dragen bij aan de werking, de impact van dit verhaal over een schraal en aangevreten leven op een emotioneel rantsoen.' Manon Uphoff

'Een parel met een scherpe rand. [...] Dutrieux schreef dit heftige verhaal sober op, waardoor het hard binnenkomt'. Mezza

Bestel

Wees niet bang

'Hoe een duistere kant van iemands persoonlijkheid de familiebanden generaties lang blijft aanvreten, daarover gaat de tweede roman van Aisha Dutrieux.' Het Parool

'Fenomenaal wat mij betreft. [...] Een goed geschreven en boeiend boek over een zwaar onderwerp.' Boekhandel Krings

Bestel

Wat wij verzwijgen

Een autobiografische roman over het overschrijden van grenzen en de Nederlands-Indische zwijgcultuur. 

'Een aangrijpend persoonlijk verhaal dat blijft spoken' Philip Dröge

Bestel

Schrijfplaats nieuwsbrief

Ik stuur regelmatig een nieuwsbrief met schrijftips, nieuwtjes uit mijn schrijversleven of gewoon over dingen die me bezighouden.