Cursus Roman Schrijven

Droom jij ervan om je eigen roman te schrijven?

  • Stap voor stap begeleid ik je door het proces
  • 30 video's die je kan bekijken wanneer je wil
  • Gratis zonder addertjes onder het gras
Starten gratis cursus
 

Schrijf jouw roman

Je bent lang niet de enige die een roman wil schrijven! Heel veel mensen hebben dezelfde droom. Maar bijna evenzoveel mensen slagen er niet in dit voor elkaar te krijgen. Omdat het niet makkelijk is. Omdat het veel werk is. Omdat er soms zoveel beren op de weg lijken te zijn.

Mij is het, na jaren van leren en proberen, vallen en weer opstaan, gelukt. Inmiddels zijn er drie romans van mijn hand verschenen en is het mijn missie om anderen te helpen dit ook voor elkaar te krijgen.

Stap voor stap advies

Een onmisbaar onderdeel van succesvol schrijven is het ontwikkelen van een schrijfroutine die voor jou werkt. In deze cursus leer ik je strategieën en technieken om een routine op te bouwen die past in jouw leven, zodat je daadwerkelijk aan schrijven toekomt.

Het creëren van onvergetelijke personages

Een goed verhaal valt of staat met geloofwaardige en meeslepende personages. Leer hoe je karakterontwikkeling kunt benaderen en ontdek methoden om je personages tot leven te laten komen op de pagina's van je roman.

Het smeden van een boeiende plot

Een krachtig plot is de ruggengraat van elke goede roman. Leer hoe je een stevige basis legt voor je verhaal, hoe je spanning opbouwt en plotwendingen gebruikt om een meeslepende verhaallijn te creëren.

De uitgeefwereld verkennen

Het vinden van de juiste weg naar publicatie kan een uitdaging zijn. Ik help je de verschillende opties te verkennen. Of je nu de traditionele route van het vinden van een uitgever wilt volgen of ervoor kiest om zelf uit te geven, ik deel mijn ervaringen en geef advies om je te helpen de beste beslissing te nemen voor jou en jouw roman.

En nog heel veel meer!

Het schrijven van overtuigende dialogen, het kiezen van het juiste perspectief en verteltijd voor jouw verhaal, het proces van herschrijven, het inschakelen van proeflezers, etc… Kortom: de kennis en ervaring die ik in ruim tien jaar schrijven en door het volgen van vele schrijfopleidingen heb opgedaan, in 30 video’s. Zodat jij dit kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt.

Waarom deze cursus?

  • Deskundig advies: Als ervaren schrijver en schrijfdocent heb ik een schat aan kennis en ervaring om met je te delen.
  • Flexibiliteit: Deze cursus is volledig online, zodat je op je eigen tempo kunt leren en vanaf elke locatie toegang hebt.
  • Praktische tips en oefening: Ik geef je tips om je schrijfvaardigheid te verbeteren. Daarnaast sluit elke module af met een schrijfopdracht, die je in je eigen tijd kunt doen.
  • Helemaal gratis: Ik deel graag mijn passie voor schrijven, daarom bied ik iedereen deze cursus gratis aan.
Start nu