Motivatie Nathan

 

Motivatiebrief Nathan Aantjes

Hallo ik ben Nathan. Ik ben nu 11 jaar oud en ik zit op de Montessorischool in Oegstgeest.

Ik hou van waterpolo, acteren, boogschieten en buiten zijn.

Ik ben ook goed in het maken van spullen, knutselen eigenlijk, maar dan met hout, metaal en stof. Ook heb ik een naaimachine. Ik maak vaak een pijl en boog en van stof maak ik mantels. Ik hou ook van haken, ik heb bijvoorbeeld ballen gehaakt voor in de kerstboom.

Het verzinnen van spelletjes vind ik ook leuk zoals bordspellen.

Ik lees graag de boeken van de Grijze Jager-serie en Broederband. Dit vind ik leuk omdat het spannend is en in het verleden speelt. Het is een hele andere wereld dan de gewone.

Waarom werkt Agora voor mij?

Ik kom van de montessori. Dat is al een vrij en goed leersysteem dat bij mij past.

Maar Agora is nog veel vrijer en geeft voor mij nog meer ruimte om te groeien hoe ik dat wil.

Ik wil mijn aandacht op het Agora richten op o.a. Engels, acteerwerk, camera bediening, geheimtaal, Canva, bewerken van films en foto’s.  

Ik vind die onderwerpen heel interessant en ze passen bij mijn drie voorkeurs beroepen:

  1. regisseur
  2. acteur
  3. camerabediening

Ik ben al eens op een set geweest als acteur, ik speelde de hoofdrol, en ik heb daar gezien wat ieder van deze banen is en het leek me allemaal leuk. Het acteren was ook leuk om te doen en ik hoop dat ik op het Agora ook ruimte krijg om mijzelf hierin verder te ontwikkelen.

Op de Montessorischool heb ik samen met klasgenoten ook een film gemaakt. We hebben het script zelf geschreven, audities gehouden in de klas en alles zelf gefilmd. Ik was de regisseur en cameraman. Ook hebben we zelf de film bewerkt op Canva.

Filmen en acteren vind ik heel leuk maar er zijn genoeg anderen dingen die ik wil doen op het Agora  

Ik leer het best en kan me ook het best concentreren op iets waar mijn interesse bij ligt. Daarom zou ik heel graag naar het Agora willen.

Groeten,

Nathan